Annonsering

Allt om Vetenskap har idag 134 000 läsare varje nummer. Statistik visar att våra läsare kommer från hushåll med medel till höga inkomster.

Köpstark målgrupp
Målgruppen: främst läses Allt om Vetenskap av män mellan 25 och 45 år, som är intresserade av historia, teknik, hälsa, litteratur, mat och vin.

Majoriteten av läsarna bor i storstadsregionerna. Det är främst människor som kommer från familjehushåll med medel till hög inkomst och räknas därför som väldigt köpstarka.

Innehåll
Tidningen skriver om all slags ny teknik, forskning och vetenskapliga upptäckter. Bland de områden som Allt om Vetenskap särskilt uppmärksammat under många år är klimatfrågor, både när det gäller teoretiska resonemang om vad som egentligen sker, och praktiska lösningar som kan motverka klimatförändringar.

Tidning som påverkar
Allt om Vetenskap läses längre och fler gånger än andra tidningar i Sverige. 

Läsarna säger också att den starkt påverkar deras sätt att se på saker, och att de har stor tillförlit till den. Utmärkande egenskaper som läsarna understryker är allmänbildande, innehållsrik och välskriven. Majoriteten av läsarna gillar dessutom att läsa annonserna i tidningen. (källa: SIFO Reserch International)

 

Nyheter

Bli +Medlem i Allt om Vetenskap. Då kan du läsa allt innehåll samt vårt nyhetsbrev. Det är gratis att bli +Medlem.

BLI +MEDLEM NU

Mest lästa